Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر لبنان با اشاره به بحران پناهجویان در این کشور به عنوان مانع اصلی رشد اقتصادی لبنان تاکید کرد که کشورش هرگز نمی‌تواند به تنهایی با پیامدهای بحران آوارگان مقابله کند.

ایسنا، به نقل از سایت النشرة، سعد الحریری، نخست وزیر لبنان امروز (یکشنبه) در سخنرانی که در هفدهمین همایش دوحه اظهار داشت: برگزاری سالانه این کنفرانس و طرح موضوعات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در آن اهمیت این موضوع را ثابت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الحریری گفت: مهم‌ترین چیزی که منطقه ما به آن نیاز دارد، ثبات است، بدون ثبات نه امنیت، نه توسعه و نه پیشرفت محقق نمی‌شوند و این باید هدف اصلی ما باشد به ویژه که گروه‌های افراطی از این امر آگاه هستند و تلاش می‌کنند به ثبات کشورهای جهان ضربه وارد کنند.

نخست وزیر لبنان افزود: در عصر جهانی شدن افراط‌گرایی جهانی شده است و تمامی خطرات آن جهانی است و هیچ مجالی برای مبارزه با آن جز پاسخی جهانی نیست. کشورهای عربی با چالش‌های مختلفی از جمله برخی مشکلات مشترک و ویژه مواجه هستند، هر کشوری رویکردی خاص برای مقابله با چالش‌ها دارند، اما هدف‌شان یکی است، باید با رشد اقتصادی از طریق مشارکت دو بخش دولتی و خصوصی فرصت‌های شغلی برای جوانان ایجاد کرد چرا که لبنان دچار فلج سیاسی شده که در طول سه سال در اقتصاد منعکس شده است و امروز پس از انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت شاخص‌ها به کندی، اما رو به بهبود می‌روند و ما از کشورهای عربی که از ما حمایت می‌کنند، تشکر می‌کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: لبنان با مانعی اساسی در حوزه رشد اقتصادی یعنی حضور یک و نیم میلیون آواره و پناهجو مواجه است، دولت و مردم لبنان و نیز جامعه مدنی به شکل کامل به وظایف خود در برابر این بحران عمل کرده‌اند و منتی هم در این مورد بر سر کسی نیست، اما لبنان هرگز نمی‌تواند به تنهایی به مواجهه با پیامدهای این بحران و برطرف‌سازی آن‌ها ادامه دهد، تعداد پناهجویان نزدیک به نیمی از تعداد شهروندان لبنانی است و این مساله نرخ بیکاری را تا ۲۰ درصد افزایش داده و موجب کاهش سطح ارائه خدمات عمومی، تاسیسات حیاتی و زیرساخت‌ها و کاهش بودجه عمومی شده و فقر را تا ۳۰ درصد افزایش داده است.

حریری ادامه داد: ۲۳۰ هزار دانش‌آموز سوری در مدارس لبنان حضور دارند در حالی که تعداد دانش‌آموزان لبنانی در مدارس کشور ۲۰۰ هزار تن است، این در حالی است که می‌دانیم میزان ترک تحصیل در میان پناهجویان بالا است، فشار و بار مشابهی در بیمارستان‌ها، جاده‌ها و منابع آب آشامیدنی در لبنان وجود دارد و تولید ناخالص داخلی نیز متحمل بیش از ۱۸ میلیارد دلار خسارت شده است.

نخست وزیر لبنان گفت: دولت لبنان تصمیم دارد با این بحران مقابله کرده و رویکرد یکپارچه‌ای مبتنی بر توسعه زیرساخت‌ها و خدمات تعیین کند، ما این اصل را دنبال می‌کنیم، زیرا مسئولیت ما رشد اقتصادی و حمایت از کشور و ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان است و ما در این زمینه بر روی کمک‌های بین‌المللی و حمایت کشورهای عربی حساب باز کرده‌ایم و اطمینان داریم که برادران ما در کشورهای عربی در صف اول حامیان برقراری ثبات در کشور ما هستند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز چهارشنبه در اجلاس سران «اتحادیه اقتصادی اوراسیا» (EAEU) تأکید کرد که این اتحادیه به تضمین توسعه اقتصادی پایدار در کل منطقه اوراسیا کمک می کند و منافع واقعی را برای هر کشور عضو به ارمغان خواهد آورد.

رئیس جمهور روسیه در این خصوص ادامه داد: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در مواجهه با چالش ها و تحریم های جدید از خود کارآمدی نشان داده است. کشورهای اتحادیه اوراسیا در ایجاد سیستم حمل و نقل تعامل خوبی داشته اند.

ولادیمیر پوتین در ادامه افزود: کارهای زیادی برای تقویت حاکمیت فناوری کشورهای اوراسیا و توسعه همکاری های صنعتی انجام شده و در حال انجام است. بسیاری از کشورها و ساختارهای بزرگ بین المللی به توسعه روابط با اتحادیه اوراسیا علاقه مندی نشان می دهند.

وی در ادامه اضافه کرد: کشورهای اتحادیه اروپا با ادامه همکاری و هماهنگی به نتایج قابل توجهی دست خواهند یافت. برداشتن موانع درجه بالایی از آزادی جابجایی کالاهای اتحادیه اوراسیا را تضمین کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سران کشورهای ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و روسیه امروز در ۱۰ سالگی امضای معاهده تأسیس اتحادیه اقتصادی اوراسیا گردهم آمدند. این اولین تعامل بین المللی پوتین پس از ادای سوگند دیروز سه شنبه برای یک دوره ۶ ساله جدید به شمار می آید.

کد خبر 6100874

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • رغبت کشورهای عربی نسبت به تشکیل گروه صلح‌بانان بین‌المللی برای غزه پساجنگ
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران