Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - یکی از اصلی‌ترین دلایل خیزش مردمی در کشورهای عربی که به بهار عربی شهرت یافت، نارضایتی‌های اقتصادی بود. مراکش یکی از کشورهای منطقه است که برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی، همایشی برای تعیین روش‌های بهبود رشد اقتصادی برگزار کرد. این کشور با ۲۵ درصد، یکی از بالاترین نرخ‌های بیکاری منطقه را دارد و سهم زنان و جوانان بیش از سایرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از مواردی که در این کنفرانس مورد تاکید قرار گرفت، سهم زنان از بازار کار بود که یکی از عوامل کلیدی رشد اقتصادی محسوب می‌شود.

مساله سهم پایین زنان از اشتغال، تنها منحصر به کشورهای عربی نیست و به گفته صندوق بین‌المللی پول، ۱۵۵ کشور جهان محدودیت‌هایی را  برای به کارگیری زنان وضع کرده‌اند.

برای مثال در روسیه، زنان از ۴۶۵ موقعیت شغلی نظیر چوب‌بری و رانندگی در بزرگراه‌ها منع شده‌اند. در فرانسه نیز زنان حق ندارند مشاغلی را انتخاب کنند که نیاز به حمل بارهایی بیش از ۲۵ کیلوگرم باشد.

در سال ۲۰۱۳، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی اعلام کرد تعادل بخشی و پرکردن شکاف جنسیتی شغلی جهان می‌تواند تولید ناخالص جهان را تا ۱۲ درصد افزایش دهد. طبق برآوردهای صندوق بین‌المللی پول، اشتغال بیشتر زنان مصری باعث افزایش ۳۴ درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد شد.

یکی دیگر از کشورهای عربی که شکاف جنسیتی در آن بالاست، عربستان است که زنان تنها ۲۰ درصد نیروی کار آن را تشکیل می‌دهند. این شکاف بزرگی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در پایان باید گفت که پاسخ چگونگی دستیابی به رشد بالاتر در منطقه یک کلمه است: زنان.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز چهارشنبه در اجلاس سران «اتحادیه اقتصادی اوراسیا» (EAEU) تأکید کرد که این اتحادیه به تضمین توسعه اقتصادی پایدار در کل منطقه اوراسیا کمک می کند و منافع واقعی را برای هر کشور عضو به ارمغان خواهد آورد.

رئیس جمهور روسیه در این خصوص ادامه داد: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در مواجهه با چالش ها و تحریم های جدید از خود کارآمدی نشان داده است. کشورهای اتحادیه اوراسیا در ایجاد سیستم حمل و نقل تعامل خوبی داشته اند.

ولادیمیر پوتین در ادامه افزود: کارهای زیادی برای تقویت حاکمیت فناوری کشورهای اوراسیا و توسعه همکاری های صنعتی انجام شده و در حال انجام است. بسیاری از کشورها و ساختارهای بزرگ بین المللی به توسعه روابط با اتحادیه اوراسیا علاقه مندی نشان می دهند.

وی در ادامه اضافه کرد: کشورهای اتحادیه اروپا با ادامه همکاری و هماهنگی به نتایج قابل توجهی دست خواهند یافت. برداشتن موانع درجه بالایی از آزادی جابجایی کالاهای اتحادیه اوراسیا را تضمین کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سران کشورهای ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و روسیه امروز در ۱۰ سالگی امضای معاهده تأسیس اتحادیه اقتصادی اوراسیا گردهم آمدند. این اولین تعامل بین المللی پوتین پس از ادای سوگند دیروز سه شنبه برای یک دوره ۶ ساله جدید به شمار می آید.

کد خبر 6100874

دیگر خبرها

  • الحوثی: حمله به رفح با چراغ سبز آمریکاست
  • به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال گازی در منطقه در جهت تحقق منافع ملی و توسعه درآمدهای ارزی
  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • رغبت کشورهای عربی نسبت به تشکیل گروه صلح‌بانان بین‌المللی برای غزه پساجنگ
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است