Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، پارلمان اروپا خواستار اعلام برنامه‌ای برای اعطای ویزای ویژه به زنانی شد که به دنبال فرار از حکومت طالبان در افغانستان هستند.

نمایندگان پارلمان اروپا به قطعنامه‌ای رای دادند که در آن بر لزوم کمک اتحادیه اروپا به کشورهای همسایه افغانستان به عنوان میزبان اصلی پناهجویان افغانستانی تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه با ۵۳۶ رای موافق، ۹۶ رای مخالف و ۵۰ رای ممتنع تصویب شده است.

پارلمان اروپا همچنین خواستار نقش‌آفرینی اتحادیه اروپا برای ایجاد خطوط بشردوستانه در راستای توزیع کمک‌های انسان‌دوستانه، آب آشامیدنی، محصولات بهداشتی و دارو بین پناهجویان افغانستانی شده است.

در قطعنامه پارلمان اروپا آمده است که این تدابیر از جمله کمک به کشورهای همسایه افغانستان نمی‌تواند جانشین سیاست جامع اروپا برای پناهندگی و مهاجرت شود.

مصوبه پارلمان اروپا افزوده است که تمرکز سیاست اتحادیه اروپا در زمینه پناهندگی و مهاجرت باید بر روی اسکان افراد آسیب‌پذیر و کسانی باشد که بیش از دیگران در معرض خطر هستند.

پارلمان اروپا همچنین تاکید کرده است که اجرای برنامه اعطای ویزای ویژه به زنانی که به دنبال فرار از حکومت طالبان در افغانستان هستند باید بخشی از سیاست اتحادیه اروپا در زمینه پناهندگی و مهاجرت باشد.

نمایندگان پارلمان اروپا همچنین از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا خواستند تا فورا درخواست‌های پناهندگی شهرندان افغانستان را حتی در مواردی که درخواست آنها پیش از این رد شده است، مورد بازبینی قرار دهند.

پارلمان اروپا تاکید کرده است که پناهجویان تحت هیچ شرایطی نباید به طور اجباری به افغانستان بازگردانده شوند.

این نهاد همچنین بار دیگر از کمیسیون اتحادیه اروپا خواست تا لایحه اعطای روادید بشردوستانه و تقسیم متناسب مسئولیت‌ها بین کشورهای عضو در زمینه پذیرش پناهجویان را ارائه کند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارلمان اروپا افغانستان اروپا پارلمان اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید