Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خامه‌زر صبح پنج شنبه در جلسه مشترک اتاق‌های مرزی ایران و افغانستان اظهارکرد: اتاق بازرگانی بیرجند روابط بسیار خوبی با اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت فراه دارد و رایزنی‌های مستمر در زمینه رفع مشکلات در مرز و در حوزه حمل و نقل کالاها با یکدیگر دارند.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی بیرجند و رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق با اشاره به اینکه خراسان‌جنوبی ۳۳۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد، ادامه‌داد: ۵۰ درصد صادرات ایران به افغانستان از نظر وزنی و ۳۵ درصد آن از نظر ارزشی از مرز ماهیرود انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامه زر گفت: شیوع ویروس کرونا و تحولات سیاسی در افغانستان حتی برای یک روز هم مرز ماهیرود را تعطیل نکرد و همچنان تبادلات خود را با کشور همسایه داشتیم و از این نظر ماهیرود را یکی از پویاترین مرزهای ایران می‌دانیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌هایی چون منطقه ویژه اقتصادی و معادن غنی و وجود ۴۷ ماده معدنی فعال در استان، اظهار کرد: خراسان‌جنوبی را به عنوان بهشت معادن ایران می‌شناسند و از این جهت به دوستان فعال در حوزه معدن کشور افغانستان پیشنهاد می‌کنم که از تجربیات مهندسان ما در زمینه خدمات فنی و مهندسی و اکتشاف و استخراج استفاده کنند.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: حدود ۱۰ روز پیش سفر آقای کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور ایران به کشور افغانستان را به ماهیرود داشتیم و یکی از مباحثی که مطرح کردیم سرعت بخشی به واردات کالاهای افغانستانی بود.

خامه زر با اشاره به اینکه باید زمینه واردات کالا از افغانستان به ایران را از مرز فراهم کنیم، گفت: ما در بخش خصوصی ایران به دنبال این موضوع هستیم ولی باید از جانب اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان نیز باید همتی وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه تبادل اطلاعات گمرکی نیز در رونق تجارت بین دو کشور بسیار مؤثر است، یادآور شد: خود من به عنوان کسی که ۲۰ سال در حوزه تجارت فعال هستیم از بسیاری از قوانین گمرکی افغانستان اطلاعی ندارم که در این زمینه نیز باید همکاری بیشتری داشته باشیم.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی بیرجند گفت: اطلاع از حقوق گمرکی، برقراری تعرفه‌های ترجیحی و محرز شدن سلامت محصولات کشاورزی وارداتی با رایزنی‌های بیشتر وزرای کشاورزی دو کشور و اعطای ویزای کثیر برای تجاری دو کشور از مسائل مهمی است که باید پیگیری شود.

خامه زر اظهار کرد: اعلام آمادگی برای هر نوع مشاوره در زمینه گسترش تجارت و سرمایه گذاری، آموزش‌های گمرکی و برگزاری کارگاه‌های مختلف می‌کنیم.

کد خبر 5382286

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی افغانستان ویروس کرونا بوشهر شب یلدا بارش باران آمار کرونا گرگان بارش برف واکسن کرونا آتش سوزی کرمانشاه عکس استانها ایلام شیوع کرونا قاسم سلیمانی اتاق بازرگانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟

به گزارش خبرآنلاین، چین سفر بدون روادید را برای ۱۱ کشور اروپایی و مالزی تا پایان سال ۲۰۲۵ تمدید کرد.

ایسنا در خبری نوشت: طرح سفر بدون ویزا به چین از ابتدای سال ۲۰۲۴ به صورت مرحله‌ای اعلام شد و قرار بود در ابتدا به مدت یک سال ادامه یابد و هدف آن تشویق افراد بیشتری برای بازدید از چین برای تجارت و گردشگری و ترویج مبادلات بین شهروندان چینی و اتباع خارجی است.

اتباع اتریش، بلژیک، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لوکزامبورگ، هلند، اسپانیا و سوئیس از این پس تا پایان سال آینده (۲۰۲۵) اجازه ورود بدون ویزا به این کشور را خواهند داشت.

اقدامات سختگیرانه چین در طول دوران همه‌گیری که شامل قرنطینه‌های ضروری برای همه مسافران ورودی می‌شد، بسیاری از مردم را برای نزدیک به سه سال از بازدید از این کشور آسیایی منصرف کرد. محدودیت‌ها در اوایل سال گذشته برداشته شد، اما سفرهای بین‌المللی به چین هنوز به سطح قبل از همه‌گیری بازنگشته است.

به گزارش یورونیوز، چین قبلاً به شهروندان برونئی، ژاپن و سنگاپور اجازه ورود بدون ویزا را می داد اما پس از شیوع کووید-۱۹ آن را به حالت تعلیق درآورد. این کشور ورود بدون ویزا را برای برونئی و سنگاپور در ماه جولای از سر گرفت، اما این کار را برای ژاپن انجام نداده است.

بر اساس آمار و ارقام رسمی، چین در سال ۲۰۲۳ میلادی ۳۵.۵ میلیون ورود و خروج از سوی مسافران خارجی‌ها را ثبت کرده است، این در حالی است که در سال ۲۰۱۹ و آخرین سال قبل از همه گیری این رقم ۹۷.۷ میلیون نفر بود.

سال گذشته شاهد افزایش علاقه به چین به عنوان یک مقصد گردشگری در میان اروپایی ها بودیم. داده‌های آژانس مسافرتی آنلاین «Trip.com» نشان می‌دهد که رزرو کلی از اروپا به چین در مقایسه با سال ۲۰۲۲، ۶۶۳ درصد و نسبت به سال ۲۰۱۹ تقریباً ۲۹ درصد افزایش داشته است.

این داده ها نشان می دهد که بریتانیا و آلمان جزو ۱۰ منبع اصلی مسافران ورودی به چین در سطح جهان هستند.

شانگهای با ترکیب جذاب مدرنیته و سنت محبوب ترین مقصد در بین اروپایی ها باقی مانده است و پس از آن پکن، گوانگژو و شنژن قرار دارند. سانیا، یک شهر ساحلی در انتهای جنوبی جزیره هاینان چین، و چنگدو - مرکز استان سیچوان در جنوب غربی چین- نیز از مقصدهای نوظهور گردشگری محسوب می‌شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904312

دیگر خبرها

  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین